Yran dag 2


Hej hej ni som orkar läsa!

Igår var det också Yran. Kul kul! Åt en sur jordgubbsrem! Tycker att det var lite fult av dem som ägde ståndet för innan yran började kostade en rem 15 kr men nu kostade de 20 kr. Men det var det lugnt värt! Jag och Simon stod längst fram på både Mikael Wiehe och Lars Winnerbäck!! Det var coolt. Fast på Winnerbäck var det ett sånt himla tryck så efter en timme gick jag och Simon gick två meter bakåt och så fanns det till och med plats för dans! Det är nämligen regler som bestämmer att närmast scenen ska det vara en speciell inhängnad. Det gör att det inte blir lika trångt närmast som det annars kan vara. Det är superbra! Det har minskat antalet dödsoffer (klämning) vid konserter avsevärt!
Wiehe var väl sådär måste jag erkänna. Det var inte hans vanliga musik utan Bob Dylans musik översatt till svenska. Det var väl fint och så där men hans sångerska var väldigt tråkig. Hennes minspel var helfel till den musiken hon sjöng. Hon såg närmast äcklad ut. Mycket märkligt.
Winnerbäck då. Jo, han var väldigt bra. Han såg tagen ut av att det var så många som var där. Tror att det var ca 10'000-15'000 personer i publiken. Och jag stod i mitten längst fram! Det ni!



Lars Winnerbäck till vänster och Mikael Wiehe till höger

Sen vid en halvtimme efter midnatt gick vi till den stora scenen på Stortorget för att titta på den japanska gruppen Gocoo. Det var också en upplevelse. Stod även denna gång ohemult nära scenen. högst 1,5m från staketet. Gocoo består av 10 japaner och en korean och en himla massa trummor i olika modegenrer. En av alla de medverkande spelade vad som såg ut som en diggerido och en massa andra högst märkliga instrument.  Men vilka rytmer det var! Ojoj. Häftigt. Och energin sen. De medverkande på scenen hoppade sunt precis hela tiden. De hoppade upp för att sedan slå på trummorna. Varenda gång de skulle frammana ett ljud! Mycket studsande blev det!
Men det roligaste var när ledartjejen mitt i sa "Tack så mycket! Vi älskar er!" En japanska som pratade svenska. Rätt kul!




Detta är Gocoo. Tjejen i mitten som ser ut som ett skogstroll var helt fantastisk!

Nu ska jag och Simon hjälpa Mona med maten.

Adjö på förhand.
Emma

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad roligt att det var bra!

Grattis till att du har kommit in på den utbildningen du vill. Vi ses på torsdag!!!

Kramis

Mamma : )

2008-08-05 @ 23:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback