Kina finns kvar!

Kan meddela att det verkar som att Kina faktiskt står kvar. Simon ringde i morse till Ayi! Kul va! Hon, Liangxiao och Shushu mådde bra. Först trodde hon att Simon var i Kina och att det var därför han ringde. Men sen berättade han att vi antagligen åker till Kina i sommar, och då blev hon glad. Tyvärr hade de m inte fått vårt brev. Tråkigt. Men Simon skulle ringa igen och läsa upp det för Ayi.

Kul kul!

Hade Frida och Bror här i torsdags på mat à la Kina! Kul, Simon var så otroligt duktig och lagade maten! Tack tack och återigen tack! Det var kul! Massa med skratt, så nu lär jag leva tills jag blir hundra!

Lördagsgodiset väntar på att bli inköpt!

Tjipp och hej
Emma

P.s. Meiyou Qingxu som jag skrev tidigare betyder ungefär det finns ingen Simon eller ingen Simon. Så, nu vet du moster! D.s.

Xinnian kuai le! Gott nytt år!

Statement:
Jag har världens bästa norrlänning!
End of statement.

Kl 15.00 kom vår traditionella nyårsfirare Henrik med familj hit och vi började förbereda maten inför supén senare på kvällen. Allt gick bra. Jag, Linen och Jonatan spenderade ganska mycket tid framför tv:n. Linen fick, i julklapp, massor med massor av Scrubs. 24 skivor tror jag det är. Många i alla fall. Och sen, närmare bestämt vid kl 18, ringde det på dörren. Självfallet blev vi alla förundrade, vem mer kan det tänkas vara. Vi vr redan fulltaliga. Så, nyfiken gick jag till dörren för att öppna... Och vem står där om inte Simon! Simon hade i smyg åkt ner (spenderat hela dagen på ett tåg) för att fira nyåret med oss! Superbäst! Så, därav mitt statement :P

Alla ni som jag ska ringa, det har varit totalt knasmycket. Har inte ens hunnit titta ordentligt på mina julklappar än. Ringer så snart jag kan!Lunch nu. Mycket hungrig!

Emma, nu med en norrländsk inneboende <3