20 december, torsdag

Hej värld!

Jag uppmanar er att gå till kinabona.blogg.se! Det är en väldigt bra blogg. Närmare bestämt min klass blogg. Gå dit!! Diiiiiit!
Och för er som jag ännu inte lyckats övertyga om att gå dit har jag ytterligare ett makalöst argument till! Det finns BILDER!! på i stort sett alla från kursen. Inte Ulla, men alla andra!

Har ni förresten hört att Kina ser ut som en höna? Inte kolla själva:

image34

//Emma, nu med hyperventilation!

16 december, söndag

Hej värld!

Jag avskyr min dator! Den äter upp min tid! Fullkomligt slukar den!
Fick ett brev av Stefan (i min klass) idag. Mailet innehöll en rolig bild (Se nedan) och till svar ville jag också maila en rolig bild. EN TIMME satt jag och kollade i EN mapp!! Ojoj... Jag har problem. Eller för många bilder. Fast... det kanske är samma sak.

Stefan ville önska mig god jul. Det gjorde han med denna bild. Till saken höc också att Bona är en skola som drivs av Vänsterpartiet. Alla i klassen är röda utom Stefan, vilket vi givetvis driver hårt med. (Han driver bra han med måste tilläggas!!). Därav denna bild:

image33

Håll till godo :D

Nu ska jag gå och köpa jäst. Skulle gjort det tidigare idag, men så klart glömde jag det... Köpte dock allt annat!

//Emma, nu med starkt Luciahat!

15 decemcer, lördag

Hopp och hej nu är Linen här!

Jig hir pritit i skrikit mid Simin idig. Dit vir kil!


//Emma


Förresten, Felix fyllde år den 15 december. Nuss nuss!

3 december, måndag

Zhe shi wo de mao!!

Det här är min katt :P

image31


Nu är jag hemma igen. Håller på med mina vaccin så jag blir tokig. Ringer massa och kollar. Det är värsta lurigt, enligt massa tabeller behöver jag ca 20 vaccin, men det skulle gå på 3000 spänn!! Nja, tänkte jag, så jag ringde min lärare och beklagade mig lite. För jag hade för  mig att de andra bara betalade knappt 1000 spänn för sina. Nu visade det sig att jag bara behöver tre vaccin. Inte 20! Himla hästhandel alltså! De jag behöver ärHepatit A och B, Kolera och Polio. Rabies och sånt struntar jag i. Det är så otroligt liten chans att jag skulle få det. Ingen i klassen har det. Dessutom kostar den sprutan runt tusen spänn bara den!

I helgen var som sagt mozter och co hos mig!  Mutschos kulos måste jag säga! För övrigt, min familj är galen!

Äntligen har jag också ett kort på Walter och Birgitta! De är mina släktingar i Motala. Walter är morfars kusin och lika knasig som han!

Här är dem (Walter, Birgitta och jag. Och den lille orangea killen är Kevin, Deras barnbarn.) i alla fall:

image32


Lite hejkonbejkon, men det funkar. Helena tog bilden. Tack mozter!


Det var allt för idag. Tyvärr hinner jag inte träffa David idag som jag hade planerat. Det gör mig ganska så irriterad! Hade sett fram emot det! Nåja, jag får i alla fall massa sprutor. Yippie... Eller nåt sånt...


//Emma, nu med sprutångest!