Cheezy sover

Cheezy sover

Detta är Cheezy. Min snart sexåriga underbara katt. Hon kom till oss i augusti.

Onsdag, 31 januari

Skolan är för jobbig. Jag hinner aldrig sova ju!
Är fortfarande inte klar med min projektarbetesuppsats. Det är deprimerande...
Kommer säkert inte komma i säng förens tre eller så. Urk. Sedan börjar jag min torsdagsmorgon med att ha matte C. Kan det bli värre?! NEJ!

Jag blev arg på Pelle idag. Han försökte sluta fred genom att ge mig en banan och kalla den för fredsbananen. Det fungerade inte.

Jag har gjort ett hur till Cheezy! Hon verkar gilla det mycket. Huset består av en gammal högtalarkartong och två små handdukar. Gjorde ett hål i ena kortsidan och lade in handdukarna ovanpå varandra som en liten madrass. Det uppskattades. Genast flög hon in i lådan och satt där (och höll koll på oss) hela kvällen!

Nu ska jag återgå till den förpipplade uppsatsen.

Tjipp och hej!

Tisdag, 30 januari, 23:07

Hej Värld.

Dagen idag har varit lång. Började med en försovning som övergick i ett maraton till bussen. Efter det hade jag en redovisning i skolan som gick sådär. Var så seg i huvudet. Kunde inte tänka.
Efter det hade vi interpetation. Kul. Har blivit indelad i sånguppvärmningsgrupp. Hamnade i en bra grupp. Sedan sjöng vi One från A courus Line. Jag älskar den låten. Riktigt bra. Lite synd bara att jag står bredvid en tjej som sjunger som en megafon (och gärna lite falskt så att det skär i mina öron). Svårt att hålla tonen då.

Hem och äta lunch. Somnade... Har sovit genomsnit 4,5 timmar per natt nu i flera nätter i rad. Det är dåligt.

Konfa! Kul! Synd bara att det går en skolkepedemi i vår grupp just nu. Det är liksom så tråkigt när det fattas personer. Men men, man får glädjas över de man har i stället! Oh, just det ja, jag fick en present! :D De hade glömt att ge mig min julklapp, så jag fick den idag. Superschysst! En bra bok om hur man leder andakter (faktiskt, det är väldigt bra att ha) och presentkort på 350 spänn. Det är till valfri affär. Schyrre alltså!

Sen piano. Ulla är bäst! Hon förklarar så bra. Jag har nämligen varit så dum att jag har gett mig på boken "Elementär Musikteori". Den är tråkig och utan förklaringar. Så Ulla har en föresäsning varje gång jag har piano nu mer. Väldigt snällt.

Projektarbetet nu... Är egentligen för trött, men jag måste. Keramik med Becca i morgon!! Yippie!

//Emma


Projektarbete