Cancer och alkohol

Hej igen vackra värld!

Idag är min första dag som vaktmästare, på riktigt! Hitintills har jag bara gått lärling. Men nu, nu är det jag och Jocke som regerar S:t Tomas! Mohaha!! Eller, nä, det är fortfarande Helen som bestämmer, fast hon är ledig. Så tekniskt sett är det Elsie som regerar S:t Tomas eftersom hon är vikarierande krkoherde när Helene är borta. Men man kan väl låtsas lite :P

Nu sitter jag i kyrkovakten. Snacka om många nya människor man möter!

Ikväll eller i morgon åker jag till Uppsala och hälsar på Pelle. Beror lite på när jag lyckas stänga kyrkan och hur lång tid det tar att fixa Fridas present. Höll på med det en del igår, så det borde inte vara så mycket kvar att göra. Lite inhandling och flirtning bara.

Simon har fått för sig att han ska börja plugga matte C, fysik A och kemi A nu i sommar. Hoppas det lyckas. Det är ju jättebra att ha med sig i bagaget.
Själv ska jag bara jobba.

Dagen idag har gått bra. Inga större missöden :)

Nu ska jag handla till morgondagens fruckost som jag inte får vara med på... Eller får och får, jag ska inte jobba i morgon. Så ligger det till.

Tjipp och hej!

Emma

Finbesök från Motala!

Hej hela världen!

Kan nu stollt meddela att jag har klippt Simons hår!! Hurra hurra! Och det blev snyggt och uppklippt! Fint fint! Inte risigt!

Midsommar har varit bra. Den spenderades på Holiday Club i Åre. Kallt som sjutton, men fint! Vi åkte även upp till Åreskutan. Jättefint! Har velat göra det länge, men när jag har varit i Åre har jag haft ansvaret för mina ungdomar, och då kan man inte sticka iväg och åka kabinbana. Men nu så, nu har jag åkt! Det kan jag rekomendera alla att göra!

Igår var jag och Simon på loppistour. Vi skulle hitta en vitlökspress som inte tillverkas längre. Vi lyckades väl sådär... Vi var ända borta i Brunflo och letade, men som det alltid är hittade vi pressen i själva Östersund city... Där hittade även jag några fynd, lugn mamma, inget stort och gräsligt! Klenätjärn blev det! Fina fina! Så nu måste jag lära mig baka klenäter. För det vill jag ha till jul :)

Snart kommer Walter och Gittan hit! Eller, ja inte hit, för jag är fortfarande i Östersund, men till Stockholm. Ska bli så kul och träffa dem igen!!
Vecka 27 kommer bli knasjobbig!
1/7 fyller Frida 21 och har kalas. Jag jobbar till 22.
2/7fyller moromor 75. Jag är kanske ledig.
3/7 fyller Pia 30. Jag jobbar.
4/7 har både mormor och Pia kalas, och jag jobbar till kl17.
7/7 fyller Cecilia 60.
Och stax efter det fyller Eva 65!(?)


Nu bär det iväg i den varma Östersundsdagen, Simon pockar på min uppmärksamhet.

//Allas eder Emma