Hurra hurra hurraaaa!!

Igår fyllde världens bästa morfar år!


Tuffare morfar får man leta efter!Knasigt nog slutade det med att jag och Linen fick varsin present och fika på morfars födelsedag. Men, vi hade firat morfar i lördags.
Däremot hade jag och Linen köpt en liten grod/kakmonster-bakelse och gjort ett kort till honom. Kan meddela att det varkede gå hem :)Kinaförberedelserna går sådär bra. De fortskrider, men det går långsamt! För långsamt!
Vi kommer att åka någon gång mellan den 5/9 och 12/9. En kompis mamma hjälper oss just nu med att leta biljetter. Det är ganska svårt när man ska till så specifika ställen som vi ska till. Dessutom är det dubbelt så dyrt för utlänningar med inrikesflyg om man bokar som privatperson. Och det har vi inte lust med...

Nu ska jag äta fruktsallad med mamma! Gjorde även risgrynsgröt till middag för ett tag sedan. Men vi hade inte så mycket grötris, så jag hade i en del jasmine ris. Det är visserligen fel sorts korn, men det är ett klibbigt ris. Och det funkade helt okej.


I morgon fyller Simon 24 år. Han blir alltså 24 den 24:e :)


/Emma


Seveneleven

Saknar Taiwan ibland.
Idag är en sån ibland.


Regn

Jag är i Östersund. Och det väntas storma och regna något vansinnigt idag. Men hitintills måste jag säga att jag är besviken! Det regnade lite vid kl 08, men nu regnar det ingenting (kl 09.05)! Såg fram emot störtskyar av regn. Mest för att Hasse har två bra ställen i trädgården som man kan sitta på och ändå är skyddad från regnet. Det hade varit så häftigt i störtskyar! Misstänker att det ändå inte kommer att bli som regnen i Taiwan oavsett hur mycket det regnar i Sverige. Men ändå.

Snart ska jag försöka väcka Simon igen. Han ville ställa klockan på 07. Sen vägrar han gå upp! Själv gick jag upp kl 08-isch.

Har ätit frukost och gosat lite med Sesam (stooor katt som ser ut som Sötnos fast mer maskulin eftersom Sesam är en pojke) och nu sitter jag med min dator och försöka lösa diverse saker.


Hoppas fortfarande på regn.


EmmaLägger upp en bild på Kevin (amerikan från Texas och politiskt insatt) och Simon (svensk från Östersund och har ett förflutet som politiker) i väntan på regnet. Håll till godo.

Lars Wallin, Grönan, Max.

Började gårdagen med att åka till Centralen och möta David tillsammans med Rickard (Simonbror) och Simon. Pojkarna åkte sedan vidare till Grönan och jag och David åkte till Waldemars Udde. Lars Wallin har en utställning där just nu och eftersom både jag och David ville åka gjorde vi det tillsammans.
När vi hade tittat färdigt ville även vi åka till grönan.... Så det gjorde vi :) Och gisses vad vi åkte! Jag köpte åkband så att jag kunde åka obegränsat, men nu har jag inte råd med något mer i sommar! För oj så dyra banden är!!
Det roligaste var nästan när jag och David gick till barnavdelningen och hittade Lilla Frittfall! Det var så fruktansvärt kul! Vi åkte säkert tio gånger! Och skrattade hela tiden! Vi lyckades även klämma ner oss i nyckelpigan, som även den var tokrolig!
Regnade gjorde det nästan hela tiden, men det gjorde inte så mycket. Jag köpte en hutlöst dyr engångsponcho så det hjälpte ganska bra.
Efter Grönan åkte vi fyra till Kungsträdgården och åt lunch på Max. Lyckades få dem att gå med på att byta ut biffen i ett minimål till en vegetarisk. Hurra! Jag orkar ju inte att äta upp ett helt veggomål, så det var jättefint tycker jag!

Nu ska jag strax gå upp till Vällingby för att påbörja min arbetsdag. Ska bara jobba fyra till, sen åker jag upp till Östersund. Pappa har tagit ledigt en dag (12/8) så han skjutsar upp mig på hojen och så har vi lördagen till att visa honom Östersund. Sen åker han ner på söndagen igen. Hoppas att det inte regnar bara!

Nu, jobb!


/Emma


Jag flyger!

Tekniskt sett skulle man kunna säga att jag är i himlen nu! Och för att detinte ska missuppfattas kan jag tillägga att jag sitter på ett plan på väg till Sverige. Det finns internet ombord och jag skriver via min mobil. hur galet är inte det?!