28 november, onsdag

image30 

Har ni sett en sån söt katt nån gång?

såg Gray's Anathomy precis. Följer det och Uggly Betty som en slav. Och bajs vilket skitavsnitt!! Ska inte avslöja nåt för er som inte har sett! Men jag är riktigt frustrerad! Och nästa progam kommer inte förns i vår! OCH DÅ ÄR JAG I KINA!!!

Morr!

Nu ska jag sova. Klockan är redan aldeless för mycket. Ojoj. Jag hinner aldrig såva åtta timmar. Stackars mig...

//Emma, nu snart med studiebidrag! 

26 november, måndag

Hej värld!

Idag är det måndag och jag är ledig. Rätt skönt. Hade ju besök i helgen och så hinner man inte plugga. Får se om jag tar mig i kragen och gör det om en stund. Har inte ens ätit nåt idag och klockan är halv tre... Ujuj.

Jag har ett dilemma... Jag var inne på Pers blogg (Cheezys Per), haakenbaad.blogspot.com (tror jag, har en länk på min sida om ni vill kolla) och där pratade han om lussebullar... Det var ju inte utan att jag blev sugen. Attans bananer! Vad ska jag göra? Ska jag pallra mig ner till Östensons och handla jäst, saffran och hela köret? Mit kök är ju bara en kubikdecimeter stort så att baka käns inte så akruellt... Men... lussebülls alltså.
Dessutom har jag inte gjort mig i ordning idag. Mitt hår står åt fler håll än det finns vädersträck ( stavas det med e eller ä?).

Har köpt nya Harry Potter, men har inte kommit till ro för att läsa. Det pyser och låter för mycket här för att jag ska kunna sugas in i boken som jag brukar göra! Och varje gång jag tänker börja läsa börjar mina grannar skrika och såär det omöjligt att få in ett enda ord i huvudet!

Till er som jag står nära uppmanar jag att ringa mig. Jag har lite chockerande nyheter, David du vet redan.
Eller, ring och ring... Ring om ni har lust så får ni reda på nåt ni inte viste.

Kommer förresten hen på söndag. Får skjuts av min underbara Mozter med familj! :DÄr vi lika? Jag brukar alltid kallas för Helena av mamma när hon är med. Det lustiga är att Linen alltid kallas för Hanna (Helenas dotter och min kusin). Hm... För många tjejer i Janevret-Håkanson-klanen kanske?

Nä, nu kanske jag ska gå och ta på mig strumpor. Det är bara 17C här, så det är nog en bra ide. Och det där med lussebüllarna... Njam det är stora snöblaffor ute nu. Mjuffs...

//Emma, nu med funderingar på frukost.

Förresten, jag flyttar härifrån om tre-fyra veckor! Yippie och sorg. Lite skumt. Sen är jag åter Stockholmsböna!!
...I ytterligare tre veckor, sen blir det beijìngrén, eller som vi säger Pekingbo :P (Peking betyder förresten den norra huvudstaden bei=norr, jing=huvudstad. Nu kan ni det ).

!!!
Jag är så jävla arg på er era jävliga jävlar!

Från och med nu tänker jag sluta bry mig om vad ni gör och hur ni mår! Orkar för fan inte med er längre!
Om ni nu vill vara er lilla exklusiva grupp, fine, var det!


Öppna era ögon era jävla snobbar!13 november, tisdag

Hej värld!
Just nu är jag i skolan. Har en kvarts rast.
Idag har väl dagen varit bra. Simon är tillbaka vilket gör mig glad. Han är så snäll och mysig!  Han är som en blandning mellan David, Pelle och Babsan typ. Vet inet riktigt hur jag kan beskriva honom bättre än så. Idag har han förresten sina rosa manchesterbyxor och en blommig sjal. Väldigt fint faktiskt.

Har börjat läsa boken "No, I'm from Borås". Det är ett måste. Måste läsa 70 sidor till på måndag.

Är ledig på fredag förresten... Har ingen aning om vad jag ska fylla min helg med. Per och Morgan ska tydligen ha en sån där fest där de får en varning igen. De räknar med att de kan ha tre sånna fester eftersom de endå ska flytta snart. Men jag får bara ont i magen av sånna fester. Där kommer prettot i mig fram. Dumma pretto!
Om nån känner för att komma ner i helgen så är det fritt fram. jag har t om nästan städat hemma. Mamma var nere i helgen och hjälpte mig att plugga, då passade hon även på att plocka undan lite grejer (naturligtvis medans jag var i badrummet...). Hittar ingenting nu!

Nej, nu säger Xiaojing att vi ska börja igen.

//Emma, nu med 6 timmar och några minuter kvar av skoldagen (och klockan är redan 14:48!!)

6 november, tisdag

Hej värld!

Jag är tillbaka från baguetterna. Yay för mig.
Taisé var okej, varken mer eller mindre. Blev så otroligt förbannad på alla respektlösa fransmän! Totalt respektlösa! Det var endå ett klosterområde, då borde folk uppföra sig!

Nu är jag i motala igen. Skulle ha åkt i måndags morse, men jag orkade inte. Sen skulle jag ha åkt i måndags kväll. Men jag orkade inte. Åkte idag. Orkade inte, men hade inte råd att inte åka en gång till.

Min själ är trött... Väldigt trött.//Emma.

Sjunger den här hos min sångpedagog. Lyssna, den är vacker. Känner mig för övrigt så just nu. Älskar tersen "It's easier to belive in this sweet madness, oh, this glorious sadness that brings me to my knees".
http://www.blueyze.us/armsoftheangel.html