22 februari, torsdag

Hej världen!

Feber... Feber igår, feber idag... Avenue Q i morgon, Kall i övermorgon... Bra kombination? Nej.

Jag missar min afrikanska dans i morgon. Tråkigt! Vill gå dit, det håller på att bli roligt nu. Men en tröst är att Pelle inte heller kan gå i morgon. Han är också krasslig.

På lördag morgon kl 08:45 avgår bussen till Kall från Välingby. Sen kommer jag vara borta och nästintill onåbar tills på fredag (om en vecka) kl 20. Då kommer jag hem igen. Eller, hem-hem kanske jag kommer 20:30. Det kommer vara dålig mottagning där uppe, men Pelle har lägergårdens nummer om nån vill ha tag på mig är det bara att fråga Pelle så kan han ge numret (om motagningen är helt paj).

Nu åter till den hemska religionsuppsattsen som jag inte förstår.

//Emma


17 februari, lördag

Hopp och hej världen!

Just nu ligger Cheezy i mitt knä och spinner. Mysigt värre! Och nere i köket har jag en deg på jäsning. Känner mig så husmorshurtig! Lite läskigt faktiskt.

I torsdags var jag på Fredriks spelning. Yay! Nakenchock typ ;) Snacka om att ha en egen fanclub. Typ hälften av alla som kom var från kyrkan!

Igår var jag och dansade afro igen. Vår lärare är lite skum. Han kan nästan ingen svenska förutom "Alla tittar på mig." och "Ä de svår?" Men han är rätt skön. Han ler hela tiden och flänger runt som en skållad råtta! Däremot är hans pedagogik nästintil obefintlig. Det är så synd för hans kunskap är otrolig! Men i fredags gick det i varje fall mycket bättre än förra gången. Pelle har också blivit bättre! Han flaxar inte lika mycket. Just de ja, det finns en kille där som har grymma hörselskador. Det är lite coolt tycker jag. Han stog med sin kompis och pratade teckenspråk. Men det konstiga är att förra gången pratade Pelle med honom i helt normal samtalston och då hade han ingen hörselaparat. Skumt...
Efter dansklassen får man sitta kvar rätt länge och strecha själv. Det är jättebra. Pelle och jag brukar turas om att hjälpa varandra, på så sätt kan vi fördjupa strechen och uppnå bättre resultat. Go afro!

Snart måste jag gå och baka ut min deg. Den ska bara jäsa i 30 min.

Jag är lite avis på Pelle. Han ska på Soppteater idag. Det har jag aldrig varit på. Det var för övrigt länge sen jag gick på teater. Är sugen. För att inte tala om balett!! Evigheter sen jag gick på en föreställning!

Förresten, för er som inte vet så åker jag till Kall på lördagmorgon och är borta i en vecka. Antagligen kan ni ha problem med att nå mig vissa dagar pga dålig mottagning. Men pröva så får vi se.

Nej, nu ska jag gå ner och hjälpa mamma.


//Emma

11 februari, söndag

Hej värld.

Jag är trött. Har haft en helhelg i kyrkan. I lördags morse gick jag hemifrån halv tio. Sen var jag i kyrkan tillhalv sex. Sen åkte jag snabbt som attan till Vinsta där Gustav bor. Han fyllde 18, så min familj var där och grattade, eller, jag kom ju sent då, men hela familjen var där i omgångar. Sen snabbt som en snigel på uppåtjack sprang jag hem för att packa ner sovsäck tandborste och pyjamas och sen tillbaka till bussen för att åka till kyrkan igen.... Suck massa spring blev det. Men kul!
När jag kom tillbaka till kyrkan var det låst överallt så jag var tvungen att ringa Fredrik. Helt plötligt säger han:
"Jag ser dig!"
Det var läskgit för jag var mitt ute på gatan.... Men sen visade det sig att han kollade genom ett fönster som jag inte hade tänkt på. Så jag kom in till slut. Alla konfirmander och ligister sprang runt som galningar (lag 3 *host*) eftersom det var tävlingar som gällde och vissa i kyrkan kan vara lätt målinriktade (*host*). Det orkade jag inte vara med på så jag satt mig och myste (heter det så? mös?) med Fredrik i soffan istället. Mycket roligare :P

Sen var det lite information. Tråk. Efter det hittade jag en gitarr :) Så nu kan jag den där coola trudelutten som alla kan! Coolt va?! Enligt mig: JA!

Sen var det sova som gällde. Kom i säng vid halv två. Alla sov i samma rum. Mysigt värre. Jag sov bredvid Fredrik, det var säkrast så. Dessutom är han lång och skymmer på så sättden jobbiga lampan som lyser "Här ska du springa ut om det händer någonting som inte borde hända!". Det var bra. Vaknade femtioelva gånger av krupp i ryggen. Liggunderlag är obekväma. Sen frukost kl 8:15 och efter det var det full rulle igen.

Kom hem 13 tror jag. Summering. Bra helg, massa mys och kul!

Nu ska jag äta middag och städa.


Tjipp tjipp
//Emma

Cookies!

Här är mina supergoda (och onyttiga) kakor! Havrefras knäcker!

180327-4On da plåt
180327-6


På avkylning
180327-5
Nu ska jag gå och sova.
//Emma

5 februari, måndag

Hej värld.

I söndags klippte jag Pelles hår. Det var superkul! Har aldrig klippt någon förut, men det blev bra, Pelle blev nöjd i alla fall.

Pelle


I lördags var vi allihop hos Becca. Eller, ja alla utom Simon som var tvungen att vara hemma och vila. Stackars Simon!

Och idag har jag bakat över 60 kakor! Mumsigt värre!

Kan komma bilder på det sen, men nu ska jag dricka te och skicka in en jobbansökan.


Tjipp och hej!
Emma