Jämtland Jämtland jämt och ständot!

Jag lever än. Idag var jahg och mina ungdomar i Åre. Satt i värmestugan hela tiden. Åkte i Åre förra gången jag var här, det får räcka. Trillevallen imorgon igen. Och sen på fredag, hemresa. Eller, hem och hem. Hem till Simon. Blir avsläpt i Järpen och därifrån tar jag ett tåg till Östersund. Set ska ta 52 minuter. Inte så farligt om man tänker på att bussen tar nio timmar!

Nu ska vi ha andakt. Skriver nog mer p åfredag eller så.

Lev väl, jag är hungrig.

//Emma, nu med tränignsvärk!

Emma, the working ant

Jisses vad tiden går fort! Konstaterade för en stund sen att jag och Simon snart har varit tillsammans i ett år! Helknas! Det betyder att det börjar bli länge sen jag bodde i Kina. Men, i sommar smäller det!!  Är lite irriterad dock. Tittade på flygbiljetter för två veckor sen, och då fanns det för 4450kr tur och retur, men nu... Nu finns det nästan bara för 7000!! Vad har hänt?! Dyrt! Så om det är någon som vet nåt bra ställe som gärna ger billiga biljetter till en ungdom (helst två) som jobbar som volontär i Svenskakyrkan fast med minimilön så säg till! Vill så gärna till Kina, men flyget (förrutom att det är ett av dem största hoten mot vår planets ekosystem) är så otroligt dyrt! 5000 är okej, men nu 7000! Ischlo!

Ska snart hem till min snörvlande syster. I helgen kanske jag får träffa el Simonos, den som lever får se :P

Jobb jobb jobb... Nu ännu mer jobb!

//Emma, nu med Frida-, Becca- och David-abstinens!

Kines!

Här är ytterligare ett bevis på hur kineser är svårtolkade. Denna man (längst till höger) är en vän till klassen. Gissa hur gammal han är!
Har förresten kommit hem igen från Östersund. Där var det -17C och 1,5 meter snö! Det var som ett sagoland! Jättevackert! Var ute i skogen och gick, trodde knappt mina ögon, så vackert var det inte. Och jag kan säga det på en gång, det finns inga bilder som bevis, ni får helt enkelt tro mig. :)Emma, nu längtandes efter lunchen :P