Meiyou Qingxu... :(

Simon Simon Simon... Saknar Simon! Vi kommer inte att ses på ungefär en månad... Blä!

Men snart är det jul!

Det ska bli roligt. Har lyckats göra inlagd sill utan sill :P Blev riktigt gott. Kvar återstår jansson, köttlösa bullar och vegokorv. Men de två sistnämda finns som halvfabrikat. Väldigt behändigt när man inte har tid till att vara husmorshurtig!

Imorgon blir det till att baka julvört tänkte jag. Pappa var så snäll att han köpte ett kryddpaket som innehåller vörtkryddor :)

Träffade Ann och Anders nya bebis häromdagen. Hon var otroligt söt! Så lugn, till och med i min famn. Stal henne en stund nämligen :D

Nu är det en film med Linen som hägrar.


Tjipp och hej, jag saknar Simon!

Första luckan-dagen

"Jul jul strålande jul!" eller hur det nu brukar låta, för vad är det som är strålande med regn och slask undrar jag! Det var ju så fin snö och mysigt som sjutton! Vad hände med det?! Jag och Simon var ute och lekte i den snön. Gick till Grimstaskogen och tittade på Mälaren bland annat. Fin fint det!

Basaren var i lördags och första advent igår. Och idag då, jo första december. Eller som man säger på kinesiska "tolvfte månaden första dagen". Knäppkineser! Men de räknar störtst först. När man skriver datum börjar man alltid med åren först.

Frida, jag kan meddela att jag ska vara en teaterapa nästa vecka! De ringde från kyrkan ocvh ville att jag skulle vara med i julvandringarna för åttaåringarna. Kan väl vara kul! Så på måndag, tisdag, onsdag och halva torsdag ska jag vara med Bengt och de andra för att leka ängel. Coolt eller vad?

 Nej, nu var det inte så mycket mer tror jag. Saknar Simon. Men det är väl ingen nyhet precis? Undrar vad folk önskar sig. Förslag tas tacksamt emot. Lunch till katten nu.

 /Emma, nu med hungrig (läs gnällig) katt!P.s., och för er som undrat om era farhågor angående min släkt stämmer, kan jag konfirmera att det ryktet gör det. Min släkt är precis lika knäpp som ni tror. D.s.