6 januari, söndag

Hej värld!

Jag åker snart! Har nog inte fattat det än. Fick ett sms av Stefan i min klass (centerpartisten ni vet) där han frågade om jag hade packat än. Om sanningen ska fram har jag inte riktigt varit så flitig på den fronten som jag borde ha varit. Så jag skrev tillbaka att jag inte hade packat särskilt mycketoch frågade hur mycket han hade packat (vilket jag skäms för, men det skrev jag inte). Som svar fick jag:
"Jag har lagt ner passet i ryggsäcken"
Rätt skönt tycker jag. Ligger ungefär på samma front. Kanske lite före. Har faktiskt tvättat mina handdukar och några av strumporna jag ska ha med mig. För övrigt får jag panik varje gång jag tänker på att åka ifrån trygga V-by och Sverige där jag (nästan) garanterat inte blir magsjuk av vattnet. Där jag har koll på allt och där jag kan göra mig förstådd! IK! Kinesiska myndigheter som dessutom inte kan engelska. Jag har mardrömmar om tullen i Kina innan vi får träffa Xiaojing och Stefan! Tänk om de kollar mina receptbelagda tabletter. Har flera stycken. Tänk om jag skriver fel på nån viktig deklaration och hamnar i ett kalt, äckligt och smutsigt arbetsläger, typ ett kinesiskt Gullag!
Resfeber? Vem? Jag?

Usch!

Packa känns jobbigt. Att åka känns också jobbigt just nu. Har just fått ordning på rummet. Det är första gången på ett år skulle jag tro! Och nu ska jag åka iväg från det!  Dessutom har jag inte hunnit få nån rikig jul! Har bara flängt runt och fixat grejer inför resan. Städat MASSOR! Att flytta ska man bara göra en gång vart tionde år HÖGST!! Borde bli politiker och införa en sån lag. Fast det kanske är rätt dumt, skulle nog inte rösta själv på den motionen...

Nu ska jag kolla mina bankaffärer. Har ju skaffat ett sånt tjusigt Mastercard surru! ICA-banken rockar! De är den enda banken som inte tar ut avgifter utomlands. Alla de andra tar ut skyhöga växlingspåslag och uttagsavgifter. Dessutom får man bara ta ut ca 1000 spänn i Kina, och då blir det massa pengar som går förlorade.

Nu ska jag, Linen, Pelle och Sötnos kolla på Råttatuille.

På tisdag ska jag träffa Becca och Frida!! Tjoho!! Så glad!! :D Massa kärlek!

Förresten, om det är nån som vill vinka av mig på Arlanda ska jag vara där senast kl 20.00 på onsdag! David kommer!!!!! Bara så ni vet.

//Emma/XiaoAi, nu med katalaner i magen!

Kommentarer
Postat av: Frida

Älsklingen min!!! I miss you! I love you! Och jag kommer sakna dig ännu mer när du är i Kina. :P

Postat av: Beccan

Lätt för honom...han bor ju typ där!!

2008-01-07 @ 22:28:12
URL: http://luka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback